Jag ger dig min morgon

Hej. Jag är på grymt dåligt humör idag. Men jag har lovat Kristin att uppdatera varje dag. Så jag får väl göra det ändå.
Skola idag. Sovmorgon hade jag också, skapligt skönt. Jag har bara softa lektioner på måndagar också. Efter skolan åkte jag med tåget in till Gävle för att jag skulle till tandfittäckelhorläkaren och sen köpte jag ett par nya innefotbollsskor också. Det gjorde min dag, + att jag har underbara vänner. Jag älskar er med hela mitt hjärta. I promise you. Haha, fan vad tjejig jag lät. Gah, men det är sant. Dom är bäst. <3




mina nya älsklingar

El clásico





















i love my boys<3


Barcelona vs. Real Madrid

Lätt att Barcelona tar hem segern. Inget snack om saken.

Kvällen spenderas med världens grymmaste pojkar! Ni får ha det bäst, för det ska definitivt jag ha! Ciao!

Teardrops on my guitar

Jag är trött som en jude. Ja det är jag.

Jag stack iväg på en fest igår, kom hem tre, upp nio i morse. I love life. Jag skulle ju nämnligen jobba idag med. Jag har ju barngympa på söndagar. Men nästa söndag är det sista gången. Det ska bli skönt att få sova ut på söndagarna, men jag kommer sakna ungarna såklart! Dom är så söta när dom kommer och vill att man ska jaga dom, kramas med dom, hjälpa dom, hålla handen och en massa andra saker! Jag älskar ungar, så är det bara.

Min mamma gav mig en blomma nyss. En jätte vacker blomma faktiskt. Men den kommer troligtvis vara död inom en vecka. Jag kan inte ta hand om blommor. Dom dör på en gång. Jag kan nog stryka idéen om att bli florist..



här har ni blomman, den är så fin.. och jag fattar inte att jag sitter här och skriver om blommor. shit.. aja, bye :)

I enjoy life

Hola mis amigos! Jag kom precis hem efter en lång dag i Gävle. Jag åkte in med 11.27 tåget för att jag skulle jobba. Och eftersom att x-trafik verkar ha något uppkört i röven så går ju tågen typ varannan dag känns det som. Jag börjar jobba halv två men måste gå runt och tröka i en och en halv timme innan jag kan sticka till jobbet. KUL! Aja, jag var ändå tvungen att kolla på nya innefotbollsskor. Tiden gick ändå jävligt fort. Sen när jag jobbat klart ringde pappa och undrade om jag ville med på hockey. Såklart sa jag ja, så vi satt först inne på nån pub och sen tog vi bussen till Läckerol Arena. Vi hade hyrt en loge som vi satt och åt mat i samt kollade på matchen. Eller jag var typ den enda som kollade eftersom att dom andra var ganska dyngraka. Haha, fy fan vad fulla gubbar är roliga. Hihi. Jag vågar inte berätta en massa detaljer om kvällen för att då skrämmer jag bort er. Haha, jävlar vilket långt inlägg det blev. Inte likt mig.. Aja, nu ska jag kolla på svampbob! C'YA!!



i want you (:

Livet är för allvarligt för att tas på allvar

Hej igen! Jag är faktiskt tillbaka med ännu ett "roligt" inlägg. Jag har ju sagt förut att jag inte är så duktig på att uppdatera. Ni får ursäkta mig.

Idag har jag haft hemstudiedag och den har jag spenderat med Malouuu. Vi har mest dampat hela dagen så vi har inte fått så myckt gjort. Men vi får ta igen det sen för att nu håller hon på att laga mat åt mig! (Och med det menar jag att hon slängde in två pajer i ugnen, men det är tanken som räknas!) Väldigt gulligt av henne tycker jag. :)

Jag färgade håret igår också faktisktttt. Men det är rödare i verkligheten, bara så att ni vet :)


är grymt nöjd.

vad tycker ni? (:

Take my hand and walk with me

Dålig uppdatering, i know. Men jag har inte orkat blogga, och jag har som vanligt inte haft något att blogga om. Roligt liv, nej kanske inte.
Jag var ju på förhandsvisningen av New Moon i torsdags och jag vet inte vad jag ska säga. Jag verkligen ÄLSKADE filmen! Dom som säger att dom blev besvikna på filmen kan ta sig i röven, den var så jäääävla bra! Det finns inte ord för hur mycket jag älskar filmen!

Idag ska jag chilla som bara fan nu på dagen, sen kommer troligtvis Martin och Quang hit samt Pernilla i think. Vi får la se.
Nu ska jag kolla klart på Avatar på Nickelodeon, (i know, lite geeky, men det är så jävla bäst!), haha och så ska jag käka upp min frukost. See ya!


FFS!

JAG SKA SE NEW FUCKING MOON IMORGON! I THINK I JUST PEED MY PANTS! AAAAAAAAMAAAAAAAAAGAAAAAAAAAAAD!
Det är den enda tanken som går runt i min hjärna nu. Eller den tanken och det där jävla biologi skiten. Fan, jag måste plugga...

Steve Vai

Sitter här och chillar. Ska snart plugga arslet av mig, ahmagaaaaad. Idag har jag haft tråkigt i skolan, ingen kommentar där.
Imorgon ska alla nior som ville åka och bowla i Gävle. Det blir nice tror jag. Det är i alla fall nice folk som ska dit, så det blir perfa!

Ni måste bara lyssna på den här killen alltså, han är så jäääävla grym på att spela gitarr! CHECKA!


omfg, han är så jävla bra

Tillägnat till Kristin Ferm

Jag vet att du har det jobbigt nu. Och jag vill att du ska veta att jag finns här för dig hela tiden. Varje dag. Du är en väldigt viktig person för mig, det har du varit ända sen jag flyttade hit. Du har alltid funnits där för mig när jag behövt hjälp med något, och jag likaså för dig. Men nu är det min tur att ställa upp för dig. Jag vet att det är jobbigt när veckopengen är slut så att du inte har råd att gå i terapi. Men jag ska hjälpa dig, jag ska köpa en ny sparkcykel åt dig. Eftersom att din gick sönder och du var tvungen att köpa bamseplåster för pengarna istället för en ny sparkcykel som kostar 20 kr på rusta. Men jag köper den åt dig, för att du är så viktig för mig. Jag älskar dig

I was made for loving you

Dålig uppdatering som bara fan, men det får ni leva med. Jag är inte så intressant så jag bloggar väldigt sällan för att jag har ingenting att blogga om. Där har ni problemet.

Idag var det skola. Bläääää. Snart kommer Pontus och då ska jag leka med honom, sen blir det plugg hela fucking kvällen. Tummen upp! -.-
På torsdag blir det Gävle med flickorna hur länge som helst! Det är så att FÖRHANDSVISNINGEN FÖR NEW MOON är om 3 dagar och VI SKA SE DEN! Det är jääävligt nice! I can't wait!

Just nu sitter jag och lyssnar på världens skönaste verision av "I was made for loving you" med Maria Mena. Jag hittade faktiskt den på youtube så jag lägger ut den så att ni får njuta! Den är lite för soft för mig, men ibland gillar jag att vara soft! Aja, här har ni den!


Så sjukt bra röst har hon. Hell yeah!

Jag hade nästan tänkt att göra ett "inköps" inlägg för att mina schyssta föräldrar har köpt en massa saker åt mig faktiskt. Så jag tänkte visa er vad dom köpte åt mig, men bara om ni vill. Själv känner jag mig väldigt osäker. Men bestäm ni:

SKA JAG GÖRA DET?

All About Us

Jag har så tråkigt. SÅÅÅÅÅ tråkigt. Och jag är så jävla dålig på att uppdatera min blogg. Fan, jag suger verkligen. Japp Frida Heimer, du suger på att blogga. Just face it. Jag förstår faktiskt inte varför jag bloggar, men det är väl för att få skriva bara tror jag. FAST jag skriver ju inget, så det är ganska meningslöst. Detta inlägg var väldigt meningslöst. Ja det var det. Ja... men det får vara kvar ändå för att ni andra ska få skratta åt att jag har tråkigt och att jag suger på att blogga.

God natt



såhär seriös är jag idag....

Megadeth

Kom nyss hem från skolan. Skapligt ont jag har i armen då. Inte alls kul, men jag överlever nog ska ni se. Hade läxförhör idag, gick jävligt bra faktiskt, tycker jag i alla fall. Sen fick jag reda på att jag fick MVG på biologiläxan, det var ju kul tycker jag.

Har inte så hemskt mycket att skriva faktiskt. Vi får väl hoppas att jag kommer på nått senare på dagen.
HEJSSS



bäst just nu!

Svinsprutaaaa:

CHECK! Jag är vaccinerad och jag har ont i armen. Japp

Skola idag, orkar inte skriva nått om den för att den inte var intressant. Hehe. Efter skolan stack jag hem till Pernilla och mös. Vi stack senare till Gävle på nått gymnasiegrejs. Det var så utomordentligt tråkigt så jag somnade nästan. Jag har i alla fall köpt en ny kofta. Det är bra.

Och jag har haft en otursdag idag, som jag typ alltid har.. Jag orkar faktiskt inte berätta mer än kortfattat om det.
Försov mig, mascara i ögat x 4, spillde en halv liter färg på mig nya tröja. Ja, det är typ det ni behöver veta.

Nu ska jag plugga, (alltså lyssna på Spotify, kolla facebook.)
Hejs

Don't upset the rhythm

NU:


Ciao!

The dawn is braking

Jolå, här är jag igen. Och jag är inte förkyld, absolut inte! Nejnej, jag är inte ironisk heller. Nejp..

Kom precis hem från skolan. Det har varit en helt otroligt slapp dag för mig. Jag har gått på tre lektioner av typ 1000000. Och nej, jag skolkade inte, tro det eller ej. Jag hade först engelska i typ en halvtimme, sen hade jag gitarr, as usual, på morgonen, och då påminnde min gitarrlärare mig att jag skulle sjunga på biblan idag. Det hade jag helt glömt bort. Aja, vi repade på låtarna jag skulle sjunga och sen fick jag gå iväg. Jag var med på en kvart av NO:n också. Men sen sa läraren att jag fick gå för att jag skulle hinna äta. Så jag gick iväg som hon sa men det var inte så god mat så jag stack ner till elevrummet och snackade lite med Inger, Emil och Cavallin, tog en kopp kaffe och stack. När jag kom till biblan började vi fixa och dona lite med anläggningen. Sen var det dags för konsert, det gick bra tycker jag med tanke på att jag är förkyld. Efter en halvtimmes sjungande stack jag tillbaka till skolan och då väntade matte lektionen. Inget roligt att reportera därifrån. Sen livskunskap då vi snackade om våra tröjor som vi ska köpa inom klassen innan vi går ur nian. Men det var ju inte så intressant. Och jag hatar att skriva långa inlägg för att det känns inte som att nån läser igenom hela. Haha. Men mina läsare kanske gör det? Eller?
Nu sitter jag här och dricker lite kaffe, lyssnar på min grymma Spotify-lista. Måste börja plugga nu för fan.

C'ya later!


P.S! Min tröja kom idag!
P.S 2! Jag saknar MALOU! ♥

Jag har en åsikt:

Om fjortisar. Vart i hela helvete är världen påväg?! Vem fan tycker att det är fint med tjejer som kladdar in ansiktet med helt fel färg på sin brunkräm/foundation?! Ni kan lika gärna skita i handen och kladda in bajset i ansiktet, det ser ungefär likadant ut. Hur fint är det när man har så mycket mascara så att man bara har tre ögonfransar? Hur snyggt är det med über tuperat hår? Det är inte okej. Och det som är värst är att dom som är födda 98-99 också har blivit fjortisar redan! Dom trycker upp tuttarna på bild, använder "H" efter typ varje ord, heter "fråga din pojkvän" på namnet på bilddagboken. Dom ser upp till oss äldre, och vi ska egentligen vara en förebild för dom. Och det är man inte om man klär sig som er med tröjorna precis vid bh-kanten eller längre ner. Man är ingen förebild om man kladdar så in åt helvete i ansiktet. Man är ingen förebild om man går runt och skriker på stan när man är ute med vänner. Man är ingen förebild om man strular med 10 killar på en kväll om man är på fest. Det här är inte okej. Det är patetiskt! Och jag vet att jag inte är den enda som tycker såhär. Vi måste fan sätta stop för det här snart. Visst, man ska respektera varandra precis som man är, men det här går inte att respektera. Det är förjävligt, det är skamligt. Jag vill nästan tycka synd om er, men så lågt kan man inte sjunka. Väx upp och skaffa er ett riktigt liv, en riktig hobby. Och med hobby menar jag inte strula med den första killen ni ser. Ta tag i era patetiska liv och bli en förebild för dom små som inte vet vad dom håller på med.

Det är min åsikt.



Som sagt, inte okej.

I <3 VAMPIRES



Denna tröja beställde jag igår. Ska nämnligen ha den på förhandsvisningen av New Moon nästa torsdag. I can't wait! Jag och mina polare beställde New Moon t-shirts från Discshop.se för typ två månader sen men tröjorna har inte kommit än! Det står att dom "är slut i lagret". Fucking Discshop, gå och stoppa upp nått. Hehe, jaja. Men jag tycker faktiskt att den här tröjan är skitsnygg! Min kompis Jossan har också en sån, she gives me inspiration!
Och min mamma ska köpa saker åt mig i Gävle idag också, hon är bäst ät en häst.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga. Har läxförhör imorgon och jag SKA TILL SKOLAN! (men när jag säger att jag ska plugga menar jag att jag ska lyssna på Spotify och inte plugga..)

HEDOOOO

Ten days

Det är bara 10 dagar kvar nu. Det är nästa vecka. Nästa vecka ska jag få chansen att se New Moon före vissa andra. Det är helt otroligt.

Jag stannade hemma idag för att försöka orka gå till skolan imorgon, vilket jag tror att jag orkar. Jag hade bara feber igår, nu är den helt borta. Liiite irriterande att bara ha det en dag, då kunde febern lika gärna skita i att komma. Fuck. Aja, that's life.
Idag blir det plugg till läxförhöret imorgon och, håll i er nu, så ska jag städa mitt rum! Helt otroligt! Jag kanske till och med mublerar om, dammar, tvätta spegeln och en massa annat. Det där är faktiskt värt en applåd!
Jag ska också göra en design till Ebba. Och jag vet inte om jag ska göra den enkel eller om jag ska lägga in en massa saker på den...

Vad tycker ni?

.

Jag är sjuk och min blogg suger. Haha, vilka problem jag har.

Jag har faktiskt tänkt på det här med bloggen om jag ska ta tag i den eller om jag ska skita i det. Men det är så typiskt mig att bara lämna bloggar åt sidan. Men jag vet inte vad jag ska skriva om heller. Ska jag låta er läsare veta allt om mig så att det blir en personlig blogg eller ska det vara en blogg som jag bara skriver i för att ha tidsfördriv? Det är ju ni som bestämmer.

Om ni vill att det ska vara en personlig blogg så måste ni förbereda er på en massa sjuka grejer, långa inlägg om vad jag tycker om saker och ting och om min favoritgrej i hela världen, musik. Jag kommer i sånna fall lägga in en massa låtar och så som jag verkligen älskar. Music is my life. 

Om ni vill att det ska vara en tidsfördrivs blogg så kommer den vara tråkig, inte uppdaterad. Aah, en B-blogg liksom. 

Fan, nu gjorde jag ju nästan valet själv. Haha, jag röstade ut mig själv känns det som. Det andra alternativet kommer ju ingen att gå med på. Haha fan vad jag suger. Aja, NI bestämmer bloggens framtid. 

Jag avslutar detta sjuka inlägg med världens härligaste låt:


 
AWESOME!

Americas best dance crew

Fy fan vad jag älskar programmet! Deras danser är helt jävla awesome! Dom där små detaljerna dom får till, man får fan rysningar! Jag kan inte säga vilken grupp som är min favorit, alla är så jävla grymma!

Är det bara jag som kollar på det programmet?


Nattblogg

Sitter hos Kasper nu med DB, Fredrik, Marcus, Malou och såklart Kasper. Dom lyckades tvinga hit mig trots konsekvenserna och så.
Nu ligger dom och bögar sig.. Det känns ju bra. Tänkte bara uppdatera eftersom att alla säger att jag är dålig på det.. Haha, det kanske är sant? Men vad var det jag sa för ett tag sen? Om ni vill att jag ska blogga så får ni se till att kommentera, fuckers. :)
bye
Besök min bästis Kasper [läs:länk] annars jävlar :)

RSS 2.0