Tänk om jag ångrar mig, och sedan ångrar mig igen

Hej svejs lingon grejs.

Har varit på IP och åkt skridskor med mina underbara bajsungar idag. Kuuuuwl.. Jag ägde, inget snack om saken. Efter att ha frysit ihjäl i typ 1000000 år så stack jag, Ida och Niklas till Kuxa och spelade fotboll/basket tills vi dog. Woho. Malou var så tråkig så hon ville inte vara med... MARLIIIN! DU DIN!

Idag blir det städa och chilla för min del. Måste tagga och ladda batterierna tills imorgon när det är dunderfest hos malou! (med dunderfest menar jag ungefär tre familjer + tre barn...) Jag och Malou ska klä ut oss till chearleeders och vi kommer vara så grymt sexiga, i promise you! Bilder kommer, babes.

Nu ska jag äta, sova, dö. Herregud vad jag säger att jag ska dö.. Men jag lovar att inte göra det..........*hihiihihih* Nu ska jag sluta vara dryg och göra något åt mitt liv. Hejdå



Jag & Sanna sjunger


Fett seriösa tjejer på bilderna och fett seriös låt!!!!!!

Uppdatering från Stockholm

Sitter här i Stockholm vid Sannas dator. Vi ska snart dra iväg till stan för att träffa Amanda, Emelie och Li om hon svarar. Gud vad jag har saknat dom!

Alla har tjatat på mig nu att jag ska uppdatera bloggen, men om ni vill det så får ni fan se till att kommentera varje dag, annars så... Ja folket, det var ett hot.. Hihihihi.

Nu ska vi dra, hejsssssssssss


Swing life away

OMG OMG OMG OMG OOOOOOOOMMMMMGGGGG!!!

JAG HAR BILJETTER TILL NEW MOON MIDNIGHT!!!

Jag och mina 10 newmoonälskande vänner har beställt biljetter till midnattsvärldspremiären av NEW MOON! Jag skulle dö lycklig nu.. i love life :):):):):):):):):):):):):):):):)



<3

.

kan inte fatta att folk ändå vill gå in på min blogg när jag har så dålig uppdatering... you guys should get a life... haha ;)

jag har inte uppdaterat bara för att jag verkligen inte känt för det. det brukar oftast bli såhär när jag skaffar blogg. jag fattar inte ens varför jag skaffar det igen när jag lagt ner den andra. jag är nog inte fullt frisk..

nu ska jag sova. gklsgdlasmvkldsmbfögodnatt



ROCKIS SKIVAN ÄR HÄR!

Nu har rockskole skivan kommit! För er som inte vet så har jag varit på ett läger i somras och då spelade vi in en skiva, alltså alla på lägret. Och nu är den här! :D ska försöka ladda in låtarna på datorn så att ni får höra :)

I'm back

Nu är jag tillbaka här igen. Har ju haft så mycket i skolan så jag har inte hunnit blogga. But now i'm back!

Jag har ingenting speciellt att berätta förutom att jag är med min tönt Malou. :)





I have a dream, a song to sing.

Klassfoto 9c


haha jag dör, vi är kung!

Over the rainbow

Är det bara jag som varken gillar eller hatar regnet? Det är så himla mysigt att gå på promenad i regnet med någon man gillar eller nån kompis. Men om man ska ut med tillexempel hunden, så spöregnar det, då vill man ju bara skjuta den första människan man ser. Har jag inte rätt?


Sunday

Jag är trött. Och ungarna på barngympan imorse är sötast!

Hade dömysigt med malou och pernilla igår. Gud vad jag älskar er tjejer! Idag blir det städ, plugg och vila! Som sagt är jag trött. Inte kul.

Måste berätta en liten sak. Jag kommer inte uppdatera bloggen så mycket nu i veckan för att jag har så mycket i skolan som jag måste tänka på. Bara så ni vet. :)

Nu ska jag dryga på syrran för det är min uppgift i livet. Bye!

Give me a reason, and i won't breakdowm

Jag är vaken och jag har ingenting att skriva.

Eller jo, jag ska på tjejkväll med mysflickorna mina ikväll. Love u guys. Så nu ska jag börja fixa iordning mig. Ska fan ha spa nere i källaren för mig själv innan jag sticker iväg. Fy fan va skönt!
Fick reda på idag att jag fått ett jobb som jag sökte efter. Eller alltså min granne, Maya, går i gymnasiet med omvårdnad som inriktning och dom skulle göra ett projekt i skolan. Dom hade jobbintervjuer och så frågade hon mig om jag ville bli intervjuad, och självklart sa jag ja. Jag älskar gamlingar! Dom är så grymt snälla! Aja, och min intervju gick faktiskt skit bra! Så Maya ringde mig nu imorse och sa att jobbet var mitt! Så jag kommer få umgås med gamlingarna och spela spel med dom, sjunga för dom, åka på events och så. Det ska bli skit kul!

Nu ska jag chilla ett tag till i soffan, sen så blir det spa som sagt!

Vad ska ni göra idag?



....

Första fredagen som jag får sova själv i min egen säng. Känns tomt om jag ska vara ärlig.. Tagga Malou imorgon. Nu ska jag sova. Pruttbajs, godnatt



i was one step away from getting to the top without you, but i guess you're back in the game again, right?

I love my babes

Jajjemensan nu ska ni allt få höra. Det blir mys med mina älsklingar för sjätte fredagen i rad idag! WOHO! :D jag tröttnar inte alls på era bögiga/lesbiska/bisexuella lekar. Jag älskar er ändå :)

Skola idag. Inte kul. Har varit trött hela dagen. Inte kul.
Ska få hudcancer nu, dvs sola. hejsvejs

Farmville

Jag är beroende. Tyvärr har jag varit det ett tag och det går inte att slita sig ifrån det.. Och det blir inte bättre av att jag och min kompis håller på att tävla. Om han levlar om min inom två veckor måste jag köpa en ostchips påse åt honom, men om han inte gör det så måste han köpa en åt mig! Haha, han kan lika gärna köpa påsen nu, för han kommer aldrig komma om mig ;)


min fina farm.. :')

Maroon 5

Kommer ni ihåg Maroon 5? Det var mitt favoritband när jag var liten! :D






Collide

Skola, inte kul. Spanska redovisning imorgon, inte kul. So redovisning på fredag, inte kul. Är med kristin nu, kul. :D

Jag har absolut ingentinga att skriva. Så hej, hejdå

Bildbomb

Jag och Hanna bestämde oss för att sticka ut på en liten fotosemester på våran studiedag. För att vi båda hade så sjuhelvetes tråkigt. Haha, här är i alla fall resultatet av dagen:

































hahahahha, var bara tvungen att förstöra dom fina bilderna med en fin min (:


hanna med sin bästa vän :)







nå, vad tycks? har vi lyckats med våran fotosemester? :)

<3




Bara lyssna och njut

Please don't leave me

Jag har studiedag idag. Mohahahhah. MEN, min pappa var jätte dum och väckte mig typ as tidigt ändå. Även fast han vet att jag har studiedag. Tack, pappa!

Dagens to do:

• Käka frulle

• Plugga

• Städa mitt rum som ser ut som ett fucking bombnedslag...

• Hitta på nått med någon innan jag förmultnar.


Peace y'all!

Times of change

Jag tänkte att det kanske är dax för ett långt inlägg ändå. Jag tänkte faktiskt skriva om mig själv. Om vad som fick mig att bli den jag är idag. Och jag ska försöka korta av det lite så att det inte blir för mycket att läsa. Well, here I go.

Jag är född 1994-09-20 i Stockholm på Karolinska sjukhuset. Så jag är alltså en liten Stockholmare. Jag bodde i Hammarbyhöjden i södra Stockholm. Jag och min familj bodde på värsta mysiga stället som kryllade av ungar i min och min systers ålder. Åh jag kommer ihåg alla gånger vi skulle åka inlines runt gården så bad vi någon av dom stora pojkarna att sopa asfalten åt oss, så gjorde dom det och när dom var klara hade vi redan bytt leksak och började cykla eller något. Haha, fan va snällt om man tänker efter. ;) Jag hade världens underbaraste vänner, och ska jag erkänna så har jag nog fått den finaste och bästa uppväxten man kan få!

Sen så skulle farmor sälja huset som hon bodde i här i Ockelbo, och då sa hon till min pappa att hon ville sälja det. Och vi köpte det först som bara en sommarstuga. Vi var här varannan helg och nästan hela sommarloven. Men efter att ha haft detta hus som sommarstuga i ungefär fyra år så bestämde sig mamma och pappa för att flytta hit. Jag hatade tanken av att flytta till denna byhåla först. Men när det väl var gjort och jag mötte dom underbara människorna jag har vid min sida idag, så insåg jag att det var ett väldigt smart val! Jag vet inte vad jag hade varit i världen om jag inte mött dom underbara vänner jag har idag! Dom har verkligen ändrat på mig.

I fyran när jag precis börjat gå i skolan här i Ockelbo så träffade jag en vän som var så bra att man ville slänga sig i väggen. Och den här underbara människan var Malou. Vi har haft våra upp och ner vändor, men vi har ändå varit bästa vänner ända sen jag flyttade hit. Hon är som min syster. Jag älskar henne!

I sexan hade jag en hemsk svacka i mitt liv. Allt gick verkligen nedåt. Jag hatade precis allt med mitt liv. Nu när jag kollar tillbaka på det så var jag bara hemskt omogen och visste inte riktigt vad jag ville. Men som tur var så hade jag som sagt mina underbara vänner som hjälpte mig igenom denna tid. :)

Sommaren 2007 så var jag på Öland, as usual, och hälsade på min kära mormor och min kära morfar så träffade vi några bekanta från Ockelbo, och vi bestämde oss för att äta middag på en jätte mysig resturang där på Öland tillsammans. Det var denna kväll på resturangen som jag träffade världens bästa vän, nämnligen Pernilla. Vi spenderade varenda minut med varandra den kvällen, och det klickade på en gång. Vi passade så himla bra ihop! Av att bara ha varit med henne den kvällen, kändes det som att jag känt henne hela mitt liv! Hon förstod mig så bra, och jag förstod henne! Hon är också som min syster. Helt underbar människa!

Efter några år träffade jag också Hanna och Emma. Vi klickade också på en gång. Hanna får mig alltid att bli lugn när jag är arg eller ledsen. Och Emma får mig alltid på bra humör! Hon är så sjukt rolig, och hon har precis samma humor som mig! Jag kan inte fatta att jag hittat mina själsfränder här i lilla, lilla Ockelbo!

Nu lever jag världens bästa liv, med världens bästa vänner och världens bästa familj. Det enda som är lite jobbigt är att jag tröttnat på Ockelbo.. Det enda jag vill nu är att ta med mig mina närmaste och flytta tillbaka till Stockholm. Men jag vet ju att det inte kommer att gå. Men jag funderar ändå på att söka till ett musikgymnasium i Stockholm. Jag vill inte gå i Gävle. Dom har inte det jag söker. Jag vill ha en utmaning, jag vill visa vad jag går för!

Juste, jag glömde berätta en sak. En utav det viktigaste sakerna som finns i mitt liv. Musik. Jag har sjungit ända sen jag lärde mig att prata. Det är det bästa jag vet. Att sjunga gör mig lugn och jag älskar det bara! Jag började också spela gitarr i fyran och det håller jag fortfarande på med. Fortsätt följa bloggen så ska jag försöka lägga in lite nya klipp från när jag sjunger. Men nu kan ni få ett litet klipp från ett tag tillbaka. Notera: ett tag tillbaka!!


Från en musiktävling i Bollnäs

Sådär, nu har jag öppnat upp mig lite och slösat ungefär en timme på detta långa inlägg.. I´m BEST!

..

Hade tänkt skriva ett jävligt långt inlägg, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva! Hjälp mig att få lite insperation. I really need it!



Oh Fire Fuck

Jävla pitt bajs anus vad arg jag är. Inte kul. Nu ska jag kolla på True Blood sen ska jag sola och plugga. Kul liv, nej. Fuck life idag.

Saknar Malou som en jävla jag vet inte vad. Kom hem nu älskling, i need you here. <3


!

Hörrni, jag vill veta en grej. Vad vill ni läsa om här i min blogg? Jag måste få veta vad som lockar hit er. Jag har märkt att jag inte skrivit något intressant alls här i bloggen. Så nu får ni chansen att kommentera och skriva vad nu själva vill läsa om!


Kom igen, det blir kul :)


Let it be

Super rolig kväll hos Malou igår. Grattis igen gumman!

Första gången med ungarna på barngympan idag, det var så jävla kul. Dom är så söta och duktiga! :) Nu klockan två sticker jag iväg till Malou igen för att hon ska åka till rättvik en vecka, så jag vill säga hej då.

C'ya!



såhär känner jag mig idag för er som vill veta..

<3

GRATTIS MALOU! jag älskar dig :) <3



Kasper är bög, oj, menade bäst...

Varit i Gävle hela dagen, myspys :*

Nu är Malou, Kasper, Daniel och Marcus här för fjärde fredagen i rad. Haha, stammisar snart sötisar ;)
Men nu ska vi mysa. (:


Break even

ÄNTLIGEN! Jag har gått runt i ungefär en vecka med en låt på huvudet och jag kom inte ihåg vad den hette! Men nu kom jag på det! Fy fan va skönt! Jag hatar när man får en låt på huvudet som är skit bra, så kommer man inte ihåg vad den heter.



Break even - The Script

ni kan omöjligt säga att den är dålig, ni som gör det kan ju kommentera erat mobilnummer så ska jag ringa er och prata lite vett med er!

Ljudteknik...?

Sitter med tvåorna och har ljudteknik och jag har ingen aning om vad jag gör. Jag har lyckats att få bort ljudet på nått sätt så nu funkar inget. Pinsamt? Nej inte alls...

Imorgon är det fredag... *bigsmile*




RSS 2.0