@ Öland

Vi åkte hela 68.5 mil igår för att komma hit. 8 timman, fy i helvete.
Nu sitter jag i alla fall här på Öland hos mormor och morfar. Känns skönt, har ju inte varit här på ett tag. Imorgon blir det en shoppingtur i Kalmar, hoppas fan i mig att jag hittar en nyårsklänning annars bränner jag upp hela Sverige. Haha, no joke.

Chasing Pavements

God afton! Hahahha, jag menar hej. Jag sitter här och lyssnar på musik samt packar lite i omgångar. Åker nämligen till mormor och morfar på öland imorgon. Det ska bli helt underbart att få träffa mammas släktingar också.
Jag tänkte att jag kunde säga vad jag fick i julklapp av snälla tomten i år!
Jag fick:

Ett keyboard (känns otroligt bra med tanke på att jag måste lära mig lite olika saker inom musiken)
Skidkläder
Pengar
Presentkort på lite olika affärer
Nagellack
Nagelfil
Läppbalsam
Halsduk (tack älskade syster [länk])
Lite andra små och söta saker.

Jag tackar så hemskt mycket, jag är helnöjd! :)
Nu ska jag busa lite med mina kusiner som är här. Ha det underbart så får vi hoppas att jag kan blogga på Öland. Annars hörs vi dagen innan nyår! :D


GOD JUL!

GOD JUL ALLA MÄNNISKOR! Vilken sekund som helst sticker jag till farmor, sen drar vi iväg till Tobbe och sen hem för julklappsöppning! Tjoho, här kör vi :) Ha en underbar dag så hörs vi antingen ikväll eller imorgon. Bye :)

Love does not exist

En timme kvar nu. Tänk att julen är här igen! Det ska bli helt underbart imorgon, men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det märker vi nog! Jag har en sån bloggtorka, jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om!
Men här är i alla fall ett litet inlägg! God Jul på er allihopa!

-

Jag tappade precis min dator i golvet. Den sprack.


HAHAHAHHAHAHHA

SÅ JÄVLA KUNG!!!


En helt vanlig dag för Malou och Frida

Frida: Nu ska vi kolla hur mycket jag vill ha sex för tillfället.
*Blir tyst en stund*
Frida: 22%?!! Vafan, jag vill ha mer! MER!!
*Malou kolla konstigt på Frida*
Frida: 31%... Men vafan, jag är ju kåt!!
*Malou skrattar så att hon gråter*

Now or never

Godmorgon! Eller god eftermiddag för er, jag vaknade nys... Jag har inte sovit såhär länge på hur länge som helst. Jag älskar min säng!
Idag ska jag ha lilla julafton med mina älsklingstjejer och det ska bli hur underbart som helst. Jag älskar dom :) Många bilder kommer imorgon! Och förlåt för att jag inte har läggt in bilderna från vad jag köpte i Gävle, men jag har inte orkat knäppa kort. Haha, jag är lat när det kommer till såna saker.
Nu ska jag lyssna på awesome musik och måla naglarna och fixa en massa shit! Vi hörs sen :)

Shithead Sherlocks!

Här kommer en video från idag när Erik, Db och jag var ute och åkte bobb efter en fiddy. Eller det var DB och Erik som åkte, jag filmade bara. Haha, shit the same. Här kommer filmen! (det är grymt dålig kvalite men det får duga!)


Next stop : Gävle!

Tjoflong! Träningen imorse gick jätte bra, jag är väldigt stolt över mig själv och laget! Bra kämpat tjejer. Snart sticker jag iväg till gävle för att vara med Erik och Db. Dom ska hänga med mig i en massa affärer för att jag måste hitta en julklapp åt min syster, en klänning till julafton och en massa annat! Bilder kommer säkert upp sen. Men ni vet ju hur jag är, ganska seg på allt. Aja, nu ska jag fixa lite! Vi hörs ikväll, bye!

(jävla många utropstecken det blev, jag har blivit precis som Pernilla!! ;o )

Dagens Outfit

Min allra första dagens outfit ska jag lägga ut för er nu! Jag kan inte lova att jag ska lägga ut en sån varje dag, men jag ska försöka! ;)


tshirt - har ingen aning faktisk :p
jeans - cheap monday
baslinne - gina
kofta - vero moda


Sparkling bubbles

Howdie partners! Konserten idag gick väl ganska bra tror jag väl. Jag är inte helt nöjd, men dom andra tyckte om min låt, så jag får väl bara säga tack och bock! Betygen var jätte bra enligt mig själv. Tre MVGn och resten VG, men jag ska ha minst hälften MVG när jag slutar nian, haha :) Nu ska jag ut i kylan och traska hem till Malou för lite mys och pys. Haha ;) vi hörs ikväll! Byeeeee


hihi, loveu♥

Run to the hills

Sista dagen i skolan imorgon! Jag ska sjunga på skolans julkonsert imorgon, hoppas att det går bra!

Följde med Pernilla hem efter skolan idag och vi somnade på soffan direkt efter vårat "äventyr" på stigen från bussen till Pernilla. Haha, jag var dyblöt när vi kom in i huset! Men fy fan vad vi skrattade. Jag hade snö ända upp till knäna! Men jag har en fråga till er, vill ni att jag ska lägga ut mer "dagens outfit"-bilder och sånt eller ska vi ha det som vi har det nu? :) Kommentera gärna!


Bed of roses

Jag ska försöka lägga upp flera klipp på när jag sjunger, men jag har inget bra inspelningsprogram och ingen bra mic så det har inte blivit av. Men jag ska göra mitt bästa för att lägga in lite mer videos och så. :)

Skola idag, gick väl rätt så bra. Fick reda på att jag har fått MVG i engelska och idrott nu. Det känns jävligt skönt! Jag vet inte riktigt vilka betyg jag har än, det får jag reda på på fredag. Då skriver jag säkert ut det här!







här är två videos från när jag sjunger. och det är typ dom ända jag har! ;) men tänk på att det var ett tag sen, så ni får inte mobba mig!

Jihodidu

Nu sticker jag iväg för att sjunga för lite folk och käka lite julbord! Ha're gött!


True colors

Jag har hakat upp mig på en låt.


Den är så vacker. Gah!

Hej förresten. Jag slutade för typ en timme sen så nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Ikväll ska jag sjunga inför några männiksor nånstans. Hej, tjejen med koll! Aja, det blir väl roligt.. Haha jag ska sluta vara ironisk nu för att nu ska jag äta något ätbart!

Allways waiting

Skolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Blä. På fredag slutar jag och det ska bli skapligt skönt. Snart får man betygen i handen också, usch. Fast mina är ganska bra, om jag får säga det själv.
Jag var med Jossan, Ida, Kristin, Linnea och Emma idag efter skolan. Det var hur kul som helst! Det är alltid kul med dom tjejerna. I love you guys :)

Nu ska jag städa! Haha ja, ni hörde rätt :)


Hemma

Nu är jag hemma efter en underbar helg i Stockholm. Jag har inte köpt så hemskt mycket grejer faktiskt. Hitta inte så mycket om jag ska vara ärlig, helt unbeliveble. But it's true... Men jag har lovat Kristin att lägga upp det lilla jag köpte här på bloggen, så jag får väl ta och göra det då. :)









bild 1: cheap monday jeans - weekday 400 :-
bild 2: långärmad vit tröja - gina tricot 129 :- tror jag :p
bild 3: grå kofta - mango 299 :-
bild 4: liquid foundation ivory - make up store 245 :- tror jag :p

sådär kristin, nöjd nu? :)

Död

Jag är så trött. Jag lägger mig och dör i soffan. Hejdå


Prutt...

God dagens! Sitter här och lyssnar på underbar musik. Hade matteprov på sista lektionen idag... Det gick rätt så bra tycker jag, jag svarade på alla frågor förutom två. Fast jag lägger inga krav på mig själv, för att om jag gör det går det bara sämre. Haha. :)

Stockholm i helgen! :D

Musiken är min drog

Det borde vara olagligt att lyssna på musik och plugga samtidigt. Det går inte!
Jag har absolut ingen lust att plugga mer, men jag har matteprov imorgon och min so sammanfattning om hinduismen ska in på onsdag. Det är bara att köra på. Men jag vill inte! Jag vill se hockey på tv ju... :(

En vanlig dag

Tjoflong! Provet idag gick bättre än väntat. Jag är nöjd, fast jag har ju inte fått reda på betyget än... Men det känns bra! Just nu sitter jag här och lyssnar igenom min grymma Spotify-lista. Jag har på shuffle så den spelar bara några låtar, jag tycker att det blir bättre så för att annars kan jag inte välja vad jag vill lyssna på. Haha. :)

Imorgon har jag matteprov, sen har jag bara so grejer kvar. SEN ÄR DET LOV!






i love you
tre väldigt seriösa bilder..

Elegi

Hejsan. Sitter här och lyssnar på Lasse. Jag är beroende, and I like it!
Hade avslutning på barngympan idag, känns bra att jag äntligen får sova ut på söndagarna! Men det var jätte roligt. Barnen är så duktiga. :)
Planer för dagen:

• tvätta

• plugga

• vara med fisröven (Malou)

• plugga

• plugga

• PLUGGA!

sen blir det lite [läs:mycket] tid till datorn också. Men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Vad tycker ni?


Helt mållös









bästa dagen i mitt liv, inget snack om saken

Taggad!

Jag är så grymt taggad! Snart står jag i Läkerol Arena och lyssnar på en av mina favoritartister! Gah, känner ni igen den känslan? Jag älskar den!


!!! ♥

Mitt liv är inte ditt liv

Hejsanhoppsan lillebror! Haha, fan vad sugen jag blev på att se Karlsson på taket... Wtf? Aja, hej hörrni. :)
Alarmfittklockan ringde klockan 9 imorse för att jag skulle på träning 10. Kul att ha träning 10 på en lördag.. Men träningen gick jävligt bra idag tycker jag. Eller jävligt och jävligt.. Den gick i alla fall bra. :) Nu ska jag plugga lite matte och hemkunskap som jag har prov på nästa vecka sen bär jag och pappa in till Gävle för att se Lasse. Det kommer bli underbart. I promise you. Bilder kommer komma upp eftersom. Ni vet ju hur seg jag är på att lägga in bilder. Men det är så jobbigt, jag orkar inte! :o

Fan vad jag skriver ointressanta saker. Men sån är jag, ointressant och helt slut i huvudet. :)


Slow life

Hejsanhoppsan. Skickade precis iväg mig engelska läxa. Känns underbart skönt att vara klar med den. Annars sitter jag bara här och lyssnar igenom New Moon soundtracket. Tycker den är otroligt bra!
Skolan idag var seg som fan, jag hatar fredagar i skolan. Och nu är jag på dåligt humör, eller det börjar bli bättre. Det känns bra. Ikväll ska jag tydligen äta pizza med Pernilla, Malou och Kasper. Men jag ska också äta sushi hemma, så allt krockar ju! Men vi får se hur jag gör. Det löser sig nog på ett eller annat sätt. :)

Nu ska jag inte göra ett dugg tror jag, eller jag ska fixa lite saker bara. Men det går nog fort. Vi hörs ikväll eller imorgon!

WINNERBÄCK IMORGON!!

C'ya!

Life is a game, for those who dare to take chances

Jag hade det underbart kul i Gävle idag! Jag hittade lite saker som fick följa med hem. Men jag orkar faktiskt inte knäppa kort på dom och lägga ut bilderna. Jag är för lat och jag vill spela gitarr.
Vi kollade på 2012 och det var en väldigt sevärd film! Det var grym. Ja det var den. Och jag har inget mer att skriva faktiskt. Jag kanske lägger in bilder på mina inköp imorgon om jag kommer ihåg.. Haha, ha det bäst!

Hemstudiedag

Japp, jag har hemstudiedag. Det är skönt. Men jag kommer inte orkar göra alla läxor som ska in imorgon.. Klockan halv två ska jag in till Gävle för att vara med Erik och Danne. Vi ska kolla på bio och ha jävligt skoj. :) Vi får se om jag hinner göra alla läxor tills tåget går, vilket jag inte tror, men vafan. Vi får som sagt se.

JAG SKA PÅ LARS WINNERBÄCK PÅ LÖRDAG! Oh my god, jag tror att jag dör. :)


Cream cheese chips

Skolandagen (om man nu kan kalla det skoldag) har varit soft. Vi hade gymnasiedag så nästan alla friskolor i Sandviken och Gävle kom på besök och berättade om sina skolor. Det var rätt så intressant, eller nej, egentligen inte. Jag ska inte gå i varken Gävle eller Sandviken. Jag ska nämligen söka till en skola i Stockholm. Det kommer bli underbart, men ändå inte. Jag måste lämna allt jag älskar här och flytta ner. Men jag kommer ju hem på helgerna förresten, så då klarar jag mig. :)
Hade i alla fall träning efter skolan. Den gick inte så värst bra, enligt mig själv. Men det var första träningen inne på hela terminen och det är svårt att spela inne. Eller okej, inte svårt, men ovant. Bollen rullar fort som bara fan och man är inte van vill att det ska gå så fort helt enkelt.
Nu sitter jag här och äter chips medan jag väntar på att spagettin ska bli klar. Är det rätt? Nej, jag trodde väl inte det... ;)


Glittrande glitter

hi guys! jag har gått och blivit sjuk. Perfekt tajming. Jävla pitt anus fitta. Jag svär alldeles för mycket har jag också märkt.

Skola idag. Lite för lång dag tycker jag. Men jag hade i alla fall bad på livskunskapen. Haha, jag var ju så SERIÖS och fuskade ALDRIG. ps. alla ord som är med stora bokstäver är lögner. Men jag hade jävligt kul, det är väl huvudsaken? :)
Nu tänkte jag tjäna lite cash och hjälpa till lite här hemma. Jag är en duktig flicka även fast jag är sjuk.
Bye :)


kärlek är inget för svaga


RSS 2.0